INFORMATIE

De winactie loopt t/m 29 september 2023. Alle inzendingen die in deze periode worden geüpload maken kans op een van de prijzen. De inzendingen die buiten deze periode worden geüpload zijn uitgesloten voor de winactie.

De winnaars worden tussen 30 september 2023 en 31 oktober 2023 bekend gemaakt.

De algemene voorwaarden kun je hier lezen: Algemene Voorwaarden

Controleer goed of je alle letters en cijfers (zonder spaties) van de code correct hebt ingevoerd. Werkt de code nog steeds niet? Neem dan contact op via info@schrobbelèr.nl. Vermeld in de mail je wincode en voeg een foto van je halslabel toe. Dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder!

Je kan op 3 manieren deelnemen aan de actie. Door middel van het invoeren van je e-mailadres, door middel van het uploaden van een proostfoto in een horecazaak met Schrobbelèr in beeld en door middel van een unieke wincode welke op halslabels zitten op alle 1,00 / 0,70 / 0,35 liter kruiken in de slijter. Hoe meer je meedoet des te groter je winkans!

Jazeker, wanneer je jouw kruik hebt gekocht in de periode 1-3-2023 t/m 29-9-2023 dan is het ook mogelijk om door middel van het uploaden van je kassabon deel te nemen. Dat kan via deze link www.wineenhuisbar.nl/retail

Upload jouw foto in jpg of png formaat, met een maximale bestandsgrootte van 30MB

Wanneer je geen bevestigingsmail hebt ontvangen van je deelname (controleer ook even je map met ongewenste mail / spam) dan heb je wellicht een verkeerd e-mailadres ingevoerd. Indien je een unieke actiecode hebt ingevoerd neem dan contact op via info@schrobbelèr.nl. Vermeld in de mail je wincode en voeg een foto van je halslabel toe. Dan helpen we je zo spoedig mogelijk verder! Indien je een proostfoto hebt geüpload dan kan je dit het beste nogmaals doen via deze link www.wineenhuisbar.nl/horeca met de invoer van je correcte mailadres.

Heb je nog vragen of mis je iets op de site? Stuur dan een berichtje naar info@schrobbeler.nl.